Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets wat ze zelf hebben meegemaakt. Het idee voor Echt Gebeurd is ontleend aan het Amerikaanse The Moth. Anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

Wil je een keer een verhaal vertellen of leren hoe je dat moet doen? Ga dan naar onze website, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe vertellers. Onze redactie leest alle inzendingen en neemt contact op.

Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kun je hier Vriend van de Show worden.

Om te adverteren in onze podcast kun je contact opnemen met Dag en Nacht Media.

De illustraties tot en met aflevering 387 zijn afwisselend gemaakt door Ella Bril en Jikke Lesterhuis, de illustraties van aflevering 388 tot en met 439 door Jill Heesbeen en onze illustrator sinds aflevering 440 is Eline Veldhuisen.

Categories: Arts

Listen to the last episode:

Zestien jaar is Ionica Smeets als ze zich afvraagt: 'Ligt het aan mij, of is dit hele dagboek superoppervlakkig?' Heb jij ook een dagboek uit je puberjaren en durf je het aan om daaruit voor te lezen op ons podium? Ga dan naar onze website en meld je aan via het contactformulier. Dit is het Instagram-account van Echt Gebeurd. We zijn ook te volgen op Facebook en Twitter. Voor mensen die het kunnen missen hebben we Vriend van de Show. Wil je donateur worden voor € 2,50 per maand of een eenmalige donatie doen, dan kan dat hier. Om te adverteren in onze podcast kun je contact opnemen met Dag en Nacht Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Previous episodes

 • 620 - Afl. 464 Puberdagboek: Ionica Smeets 
  Thu, 20 Jun 2024
 • 619 - Afl. 463 Broers en zussen: Tessa van Genderen 
  Thu, 13 Jun 2024
 • 618 - Afl. 462 De kans van je leven: Floor Rusman 
  Thu, 06 Jun 2024
 • 617 - Afl. 461 Oorlog: Felix Kreier 
  Thu, 30 May 2024
 • 616 - Afl. 460 De kans van je leven: Esma Curuk 
  Thu, 23 May 2024
Show more episodes

More American arts podcasts

More international arts podcasts

Choose podcast genre