Van Verslaving naar Vrijheid

Van Verslaving naar Vrijheid

Rene van Collem

Heb jij een familielid, partner of vriend die worstelt met een verslaving? Of heb je zelf een verslaving? Dan is dit dé podcast voor jou!

Mijn naam is Rene van Collem, ik ben drummer van Doe Maar en na dertig jaar van actieve verslaving ben ik in 2010 clean geworden en gebleven. Sinds 2015 werk ik als familie-counselor om familie leden te helpen hiermee om te gaan, zowel in de GGZ als privé.

In deze podcast geef ik tips, info en inzichten in de wereld van verslaving en herstel daarvan en dat is keihard nodig want voor de families van iemand met een verslaving is er nauwelijks hulp. Heb je een vraag of heb je mijn hulp nodig? Mail mij dan op rene@renevancollem.nl of kijk op www.renevancollem.nl

Ik help families, gezinnen en partners waarvan hun dierbare een verslaving heeft!

Wil je meer over mij weten? Lees dan mijn zelfgeschreven biografie over hoe mijn verslaving zich ontwikkelde en hoe ik eruit kwam, mijn leven als drummer van Doe Maar én hoe ik de liefde van mijn leven ontmoette. https://www.bol.com/nl/nl/p/heroine-godverdomme/9200000022070936/?bltgh=pH-DbSl3IbZ-4qxN7-5IEA.4_12.13.ProductPage

Abonneer je op deze podcast als jij wil leren hoe je met iemand om gaat die verslaafd is, wat je beter wél en niet kan doen en hoe je zelf overeind kan blijven!

Listen to the last episode:

Wanneer je als jongere op vroege leeftijd in aanraking komt met drugs en je eigenlijk geen idee hebt van met name de heftige werking op je psyche, dan kom je al snel in de fuik van verslaving terecht.

Joy, die een enkele reis kocht richting GHB hel, mag van geluk spreken dat ze het kan navertellen. Haar leven draaide alleen nog maar om de balans tussen 'niet out gaan' en uit de ontwennings-verschijnselen blijven.

Haar verhaal dwingt respect af voor de weg terug die ze heeft afgelegd naar het herstel van één van de meeste heftige verslavingen van de laatste jaren.

Luister en kijk naar deze bloedstollende en adembenemende aflevering!

Podcast zien?: https://youtu.be/7Uk7-Twcvrg

Abonneer je alsjeblieft op dit kanaal en deel de link met mensen die er in het dagelijks leven mee te maken krijgen omdat een kind, familielid, partner of vriend verslaafd is! En natuurlijk met de mensen waarvan je voelt dat ze aan een verslaving lijden.

Zoek je hulp als naaste van iemand met een verslaving? https://renevancollem.nl/diensten/

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief. Via deze link https://renevancollem.nl/

Lieve luisteraar, met veel liefde en plezier maak ik deze podcast! Echter een podcast maken kost geld.

Wil jij meehelpen aan het verspreiden van deze podcast met de belangrijke boodschap van herstel van verslaving voor de naaste en mensen met een verslaving kan ik dat enorm waarderen! Op deze pagina kan je jouw bijdrage geven en helpen aan het verspreiden van informatie over herstel van verslaving!

https://fooienpod.com/renevancollemvanverslavingnaarvrijheid

Bij voorbaat vast, Dank je wel!!

Rene💙

#podcast #trauma #eenzaamheid #verslaving #ghb #hoop

Previous episodes

 • 76 - Joy: GHB beheerste mijn leven! 
  Tue, 09 Apr 2024
 • 75 - Jenny de Rijke: Herstel, Drugs, Junks & 'Chemseks 
  Tue, 02 Apr 2024
 • 74 - 'Drugs maken onze kinderen kapot! Moeders Tiny en Lyda 
  Tue, 26 Mar 2024
 • 73 - Ik raakte in een diepe depressie na de kliniek! 
  Tue, 19 Mar 2024
 • 72 - 'Drinken was als ademen voor mij' 
  Tue, 12 Mar 2024
Show more episodes

More American religion & spirituality podcasts

More international religion & spirituality podcasts

Choose podcast genre